Rain(a)Way zoekt allround communicatie professional!

3 dagen in de week (bespreekbaar)

Als je constant overstroomt met ideeën, als je van aanpakken weet en als je online leeft maar offline net zo gezellig bent, dan ben jij de persoon die we zoeken. Als allround communicatieprofessional ga je aan de slag met de online mediastrategie, organiseer je bewonersevenementen én ben je bezig met B2B-contact. En dat allemaal in een duurzame organisatie!

 

Waar kom je terecht?

In een kleine maar diverse organisatie, waar collega’s met  enorm veel enthousiasme  impact willen maken. We bereiden Nederland voor op de gevolgen van klimaatverandering. We werken vanuit een passie om een verschil te maken op positieve en creatieve manieren. Je zult werken voor Studio Fien Dekker, waar het productmerk Rain(a)Way onder valt. Rain(a)way heeft een scala aan bijzondere klimaatadaptieve tegels (bekijk vooral de website even!) die we aanbieden aan onder andere landschapsarchitecten en gemeentes. Studio Fien Dekker houdt zich naast producten ook bezig met klimaatbestendige projecten, waaronder het gloednieuwe project De Regenwacht. Met De Regenwacht maken we met verschillende creatievelingen buurten klimaatbestendig door middel van participatieprojecten. We zoeken altijd nieuwe manieren om onze impact te vergroten en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

 

Wat zijn jouw taken?
 • Online communicatiestrategie. Je bedenkt en implementeert online campagnes op Twitter, LinkedIn, Instagram, nieuwsbrief en de website. Je ziet kansen en je wil de organisatie verder brengen
 • Klantencontact in de B2B-sector, hieronder valt onder andere leadgeneratie. Je zult geen offline sales doen, maar wel de voorbereiding daarop. Je werkt nauw samen met de salesafdeling van onze leverancier;
 • Organisatie. Met de Regenwacht organiseren we activaties waar jij ook deel van uit zal maken. Dat betekent dat je evenementen organiseert waarbij je bewoners aansteekt met jouw enthousiasme;
 • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies op strategisch en tactisch niveau over hoe de on- en offline communicatiemiddelen optimaal ingezet kunnen worden. We willen altijd blijven verbeteren en zoeken jouw oplettend oog!

 

Wie ben jij?
 • Je bent proactief, zelfstandig en actiegericht. Je houdt van doen en je zit vol enthousiasme;
 • Je kan goed schakelen tussen verschillende taken en ziet jezelf als een communicatieve duizendpoot;
 • Je kan evenementen organiseren en anderen enthousiasmeren;
 • Je bent creatief en het is een pré als je overweg kunt met programma’s zoals InDesign, Photoshop en Illustrator ;
 • Je hebt een duurzaam hart;
 • Je kunt zowel in de B2B-sector als in de B2C-sector het bedrijf representeren.

 

Goed om te weten:

Voor deze functie zoeken we iemand met minimaal een HBO-opleiding in gebieden als communicatie, evenementenorganisatie of klimaat. Werkervaring vanaf 0 tot en met 4 jaar. We werken met WordPress, Google Analytics en Mailchimp, kennis hiervan is een pluspunt.

 

Wat bieden wij?

Een plek in een jong team waar jouw mening écht telt en waar ruimte is voor eigen initiatief. We werken met liefde voor duurzaamheid en inspireren elkaar constant. Er wordt gewerkt in het creatieve kantoor in Eindhoven met oude deuren en krijtborden als bureaus, veel groen en gezelligheid en elke dag een gratis lunch.

Zie jij jezelf hier al helemaal zitten? Reageer dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval uiterlijk zondag 30 juni 2019, via info@rainaway.nl. We zien graag je CV en motivatie in onze inbox verschijnen!

Voor pdf klik hier

 

Rain(a)Way zoekt stagiaire(e) landschapsarchitect / urban design

met interesse in klimaatadaptatie en duurzaamheid

 

Stageduur: 5 maanden, uren in overleg.

Heb jij affiniteit met klimaatadaptatie? Vind je het leuk om in contact te komen met een duurzaam, jong en innovatief bedrijf? Dan zoeken we jou!

 

Wat ga je doen?

In deze stage denk en ontwerp je mee aan herinrichtingsprojecten, zoek je naar nieuwe toepassingen voor de Rain(a)Way tegels en werk je mee aan nieuwe innovaties. Je schakelt tussen schaalniveau van product en ruimtelijke inrichting. Met de Rain(a)Way tegels ontwerp je aan verschillende scenario’s. Vragen die je gaat beantwoorden zijn: Hoe ziet de straat van de toekomst er uit? En: Kun je vergroenen in het centrum of op een plein die meerder functies heeft? Het resultaat van jouw stage is onder andere een mooie collectie aan toepassingsmogelijkheden van de Rain(a)Way tegels voor een klimaatbestendig stad. Je helpt mee om de producten van Rain(a)Way verder te brengen en om nog meer impact te maken.

Wat vragen wij?
 • Een HBO of WO-opleiding in landschapsarchitectuur, urban design of spatial design.
 • Je bent nieuwsgierig, creatief en zelfstandig.
 • Je hebt een positieve kijk en interesse in klimaatadaptatie.
 • Je neemt eigen initiatief
 • Kennis van programma’s zoals Photoshop, Illustrator, InDesign en Sketchup is een must.

 

Rain(a)Way biedt:

Een uitdagende stageplaats en een uitgelezen kans om werkervaring op te doen rondom duurzame en maatschappelijke ontwikkelingen. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en gelegenheid om voorbij de grenzen van de stage te kijken. Met goede begeleiding zorgen we ervoor dat jij het optimale uit je stage kunt halen.

 

Rain(a)Way

Rain(a)Way is een is een innovatief bedrijf dat kansen ziet in regenwater. Door klimaatverandering wordt hevige regenval dagelijkse realiteit. Rain(a)Way kijkt hoe we in Nederland weer kunnen verlangen naar regen en ziet regen niet als een probleem zien maar als een kwaliteit. Via slimme innovaties en ontwerpen zoals een waterdoorlatende betontegel wil Rain(a)Way bewustwording teweegbrengen. Samen met landschapsarchitecten en urban planners bekijkt Rain(a)Way hoe we water slim kunnen integreren in een ontwerp voor een klimaatbestendige en leefbare stad.

 

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan uiterlijk vrijdag 11 januari 2019. Je sollicitatie kun je sturen naar info@rainaway.nl.