Groen parkeren – het totaal pakket vernieuwd!

Het Rain(a)Way totaal systeem voor groen parkeren is vernieuwd, met het Rain(a)Way totaal pakket wordt de parkeerplaats gegarandeerd groen. Samen met onze partner BVB landscaping hebben wij een uniek substraat samen gesteld voor onder Rain(a)Way tegels. Het funderingsubstraat, grastegel vulling én ons advies is dé succes formule voor een groene parkeerplaats.

Groen parkeren als integrale klimaatadaptieve oplossing

Ra Positive Green is het groen parkeren systeem met een funderingsubstraat om het gras goed te laten groeien. Wanneer je het groen parkeren wil inzetten als een integrale klimaatadaptieve oplossing kun je waterberging aan het systeem toevoegen. Dit is het RA Positive Green/Blue systeem. Door de capillaire werking van het substraat wordt al het regenwater wat er valt benut. Je sluit eenvoudig een hemelwaterafvoer aan op de waterbergende laag waardoor piekbuien snel worden geborgen. Met de Rain(a)Way klimaatscan zie je precies hoeveel water je kunt bergen.

Het advies

Rain(a)Way zorgt voor het juiste advies, voor aanleg en onderhoud. De aanleg bepaald voor 95% het succes van het gras groei. Met ons verwerkingsdocument van de materialen wordt meteen duidelijk hoe je de materialen moet verwerken. Dit is net even anders als standaard straat materiaal vandaar dat wij altijd contact opnemen met de aannemer om de verwerking door te nemen.

Advies klimaatadaptatie, elke locatie is uniek, met een klimaatscan bepalen we voor de specifieke locatie de juiste opbouw van de fundering met bijbehorende wateropgave. Is er een waterbergingseis of wil je maximaal water bergen? Dan kunnen wij dit door berekenen in de fundering.

Het groen parkeren totaal pakket kent 4 varianten:

Groen parkeren middelzwaar verkeer : RA Positive Green BVB60-40

Groen parkeren zwaar verkeer: RA Positive Green BVB70-45

Groen / blauw parkeren middelzwaar: RA Positive GREEN/BLUE BVB 60-40

Groen / blauw parkeren zwaar verkeer: RA Positive GREEN/Blue BVB70-45

Groen parkeren totaal pakket

Share