Rain(a)Way is partner van NL Greenlabel!

Sinds januari 2018 is Rain(a)Way officieel partner van NL Greenlabel. Dat betekent dat we ons samen verenigen om duurzaam ondernemen de norm te maken.

NL Greenlabel

Het NL Greenlabel is opgericht door tuin- en landschapsarchitect Nico Wissing en tv-tuinman Lodewijk Hoekstra. De organisatie heeft als doel om de openbare ruimte, materialen en producten te verduurzamen.

“Het wordt tijd dat we groen niet meer als decoratie zien maar als basis voor een beter leven op het gebied van gezondheid, sociale cohesie en economie.” – Nico Wissing & Lodewijk Hoekstra

Producten, leveranciers, ontwerpers, adviesbureaus en hoveniers kunnen zich aansluiten bij het label. Organisaties als Staatsbosbeheer, ASN bank en Philips hebben zich al aangesloten bij het label en ook Rain(a)Way maakt hier nu deel van uit.

 

Amphion park met gebiedslabel A

 

Waarom we ons aansloten

We delen het doel van bewustwording creëren bij mensen, bedrijven en overheden. Dit dragen wij al sinds het begin van Rain(a)Way uit via onze producten, lezingen, gastlessen en inspirerend nieuws.

“We willen de openbare ruimte duurzaam inrichten. Dit doen we via advies en producten. We werken hierbij graag samen met andere duurzaam organisaties. Via NL Greenlabel hopen we mooie samenwerkingen op te zetten om Nederland klimaat- en regenbestendig te maken.” – Fien Dekker

Natuurspeeleiland Tuin van Floddertje met gebiedslabel A

 

 

Share