Rain(a)Way in innovatietuin Intratuin Lochem: een eerste stap richting consument

Bij Rain(a)Way zijn we altijd bezig met de vraag: Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat stedelijk gebied klimaatbestendiger wordt? Toen Gert-Jan Holtkamp – pionier op het gebied van klimaatadaptatie voor hoveniers en consumenten – ons in zijn rol als afdelingshoofd van de tuinontwerpstudio van Intratuin Lochem benaderde om onze tegels aan te leggen in de innovatietuin waren we dan ook meteen razend enthousiast! 

Tot nu toe worden onze klimaatadaptieve tegels voornamelijk toegepast in projecten in de openbare ruimte, maar we krijgen steeds vaker de vraag of onze producten ook verkrijgbaar zijn voor particulieren om hun tuin of oprit te vergroenen en hemelwaterbestendig te maken. Dat onze tegels nu in de innovatietuin liggen en verkrijgbaar zijn via de tuinontwerpstudio is dan ook onze eerste stap richting consumentenmarkt. Op dit moment zijn zowel de Flood Bold als de Wave verkrijgbaar via de tuinontwerpstudio van Intratuin Lochem, Almelo, Deventer en Apeldoorn. 

Een afspraak maken met de tuinontwerpstudio kan online, via email of telefonisch (0573-288666).

In de innovatietuin van Intratuin Lochem kun je kennismaken met klimaatneutraal tuinieren. De klimaatadaptieve tuin is aangelegd om particulieren te inspireren op het gebied van hemelwaterafvoer, vergroening, zonne-energieopvang en circulariteit en laat de nieuwste innovaties op dit gebied zien.

Share