Wave, flood bold, swaans solidrain s3

Lancering klimaatbestendige tegels op Vakbeurs Openbare Ruimte

Op 26 en 27 september staan we samen met Swaans Beton op Vakbeurs Openbare Ruimte. Voor het eerst presenteren we gezamelijke onze visie: een fijn werk- en leefklimaat met een kwalitatieve en groene uistraling. Op de beurs zijn onze drie (!) nieuwe producten te bewonderen, de Wave-tegel, de Flood Bold-tegel en de Swaans Solidrain S3.

Je kunt Rain(a)way vinden bij beursstand 3.2.12, vlakbij de ingang van hal 3. We laten je graag de producten zien en leggen de werking ervan uit. Wil je nu al meer weten van de tegels? Lees hieronder meer of bekijk de productpagina’s op de website. Naast ons nieuwe assortiment kan je natuurlijk ook onze originele Flood en Ebb-tegels bekijken.

 

Rain(a)Way Wave

De patronen van de Rain(a)Way Wave-tegels geven veel ontwerpvrijheid en maken ontharden en intensief vergroenen mogelijk. Met de Wave-tegels kun je oneindig variëren in patronen van een open naar een gesloten oppervlak.De patronen variëren van compleet gesloten naar maximaal 25% open ruimte. Door de open ruimtes kan het regenwater naar de grond infiltreren. Er zijn verschillende opties om de open ruimtes  mee te vullen, van grind tot groen. Lees meer…

 

 

Rain(a)Way Flood Bold

Deze half-open tegel heeft de unieke Rain(a)Way vorm, kan regenwater infiltreren en vergroenen.De Flood Bold is berijdbaar en is perfect voor parkeerplaatsen en infiltratiestroken of goten. Deze tegel geeft een standaard straatprofiel een unieke uitstraling. Regenwater kan infiltreren door de holle ruimtes in de tegel, die gevuld kunnen worden met verschillende drainerende vullingen. Lees meer…

 

 

 

 

Swaans Solidrain S3

De Solidrain S3 van Swaans Beton is nog een mooi resultaat uit onze samenwerking. De S3 is ontworpen door Rain(a)Way ontwerpster Fien Dekker. Zo dragen we bij aan het duurzame assortiment van Swaans Beton. Het element heeft een uItgesproken uitstraling en is optimaal voor het vergroenen van het stedelijk gebied. Hij wordt voor het eerst gepresenteerd op de beurs, we vertellen er je daar graag meer over!

Share