Unieke stenen en tegels

Regenwater voor een klimaatbestendige stad

Rain(a)Way maakt ontwerpen voor een klimaatbestendige stad. Op zoek naar een unieke manier om te voldoen aan de wateropgave van een project? Onze specialiteit ligt in het oplossen hiervan. Dit alles via de Rain(a)Way filosofie: het zichtbaar integreren van regenwater. De natuurlijke schoonheid van regenwater terug te laten komen in het ontwerp geeft de omgeving extra waarde. Zo wordt de regenwaterproblematiek op een originele en nuttige manier aangepakt. Maar Rain(a)Way doet meer dan dat Rain(a)Way maakt ook speciaal voor uw project unieke betonobjecten.

 

Beton op maat

Rain(a)Way ontwerpt in opdracht betonproducten op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt hierbij denken aan unieke stenen en tegels of zitobjecten. We werken nauw samen met betonfabriek De Hamer. Door de korte lijntjes boeken we snel resultaat. Samen vinden we voor elk probleem en project een passende oplossing. Rain(a)Way gaat als designbureau aan de slag met uw (water)vraagstuk. In iedere context vinden wij een unieke vorm of patroon. Dit alles uitgevoerd in de beste kwaliteit beton. Wij zijn uw specialist in beton.

Rain(a)Way doet het voor

Een van de geslaagde ontwerpen van Rain(a)Way is te bekijken op het Sint Annaplein in het centrum van Tilburg. Naast bestrating en kleur van de tegels heeft Rain(a)Way ook zitobjecten ontworpen. Het leuke is dat de betonnen bankjes dezelfde kleuren als de bestrating hebben. een uniek element van deze zitobjecten zijn de brieven. Het gaat om brieven van Vincent van Gogh die in het beton zijn gegoten. Rain(a)Way is altijd bezig met innoveren en vernieuwen. Het ontwikkelen van nieuwe vormen, patronen, structuren en producten staat nooit stil. Bent u opzoek naar een nieuw en exclusief product? Wil je een compleet uniek project? Twijfel dan niet om contact op te nemen.

Share