Rain(a)Way laat de stad weer ademen

Rain(a)Way staat nooit stil. We zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen waarmee we je verder kunnen helpen. Zo hebben we met klimaatbestrating ons specialisme nog verder verbreed. Wij zijn op zoek naar de samenwerking. Of je nu geheel ontzorgt wilt worden of advies wilt op gebied van wateropgaven. Bij Rain(a)Way willen we onze kennis inzetten voor een klimaatbestendige toekomst.

Stad van de toekomst

In de toekomst zullen steden steeds meer piekbuien en hittestress gaan ervaren. Een van de belangrijkste oorzaken hiervan is de toenemende betonzucht in stedelijk gebied. Bij Rain(a)Way richten we ons op de stad van de toekomst. In de stad van de toekomst staat een klimaatbestendig ontwerp centraal. Onze unieke manier van bestraten draagt bij aan het oplossen van de gevolgen van klimaatverandering. De inspiratie uit regenwater laten wij op een visueel aantrekkelijke manier terugkomen in onze ontwerpen. Door het gebruik bestaande materialen, kleuren en patronen wordt ieder Rain(a)Way project uniek.

Rain(a)Way en regen

Door klimaatbestrating worden de problemen tijdens piekbuien verkleind en de hittestress verminderd. We combineren onze unieke Rain(a)Way stenen en tegels met producten van onze partner De Hamer. Deze producten bieden vele mogelijkheden. Regenwater kan worden afgekoppeld, afgevoerd of geïnfiltreerd. Water naar een wadi voeren behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van het ondergronds bergen van regenwater. Klimaatbestrating zorgt voor een passende oplossing in iedere situatie. Rain(a)Way maakt uw stad klimaatbestendig. Met de steeds strenger wordende wateropgave biedt Rain(a)Way advies. Wij zorgen ervoor dat jouw project voldoet aan alle eisen. De stad gaat weer werken als een spons. Door klimaatbestrating krijgt de omgeving weer de mogelijkheid water op te nemen en te laten verdampen. En wat is er nu verfrissender dan een stroompje water langs het beton?

Uniek in beton

Het belangrijkste aan de klimaatbestrating die Rain(a)Way aanbiedt is het ontwerp. Regenwater is onuitputtelijk. De schoonheid van regenwater is het uitgangspunt voor klimaatbestrating. Voor ieder project creëert Rain(a)Way een uniek en exclusief ontwerp. Verschillende materialen, kleuren en patronen wisselen elkaar af. Onder andere door middel van wascon tegels krijgt ieder project een ander uiterlijk. Verschillende kleuren en combinaties van grint in het beton geven iedere tegel een unieke uitstraling. Onze specialisatie in beton geeft ons grote kennis over de mogelijkheden. Rain(a)Way geeft onafhankelijk advies en maak met u de beste keuze. Klimaatbestrating van Rain(a)Way laat de stad weer ademen.

Share