Rain(a)Way en Stichting Tussentuin op de Dag van de Openbare Ruimte

Op woensdag 27 en donderdag 28 september vindt de Dag van Openbare Ruimte plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze beurs is gratis en gaat over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Samen met Stichting Tussentuin heeft Rain(a)Way ook een stand, je kunt ons vinden bij standnummer 4.2.09!

Dag van de Openbare Ruimte

Onderhoud van openbare ruimten, de inrichting van steden, het ontwerpen van compleet nieuwe gebieden of het toepassen van smart city concepten, allemaal dingen die je tegen zult komen op deze beurs. Er zijn honderden bedrijven aanwezig, en er worden interessante lezingen gegeven. Loop lekker rond en ontmoet interessante ondernemers, onder het genot van gratis koffie, thee en fris. Voor het complete programma en de beursplattegrond, bezoek de website van de beurs.

Stichting Tussentuin

Stichting Tussentuin ontwikkelt en verspreidt kennis over collectieve groene ruimten tussen de bebouwde omgeving.  heeft als doel het ontwikkelen en verspreiden van kennis over collectieve groene ruimten tussen de bebouwde omgeving. Ze kijken naar bestaande voorbeelden van groene ruimte in de stad waar bewoners bij betrokken zijn: Binnenterreinen, stoepen, daken, straten, gevels, pleintjes en braakliggende terreinen. Stichting Tussentuin en Rain(a)Way hebben een gezamenlijk project: De Spetterflat. Dit project wordt ook gepresenteerd op de Dag van de Openbare ruimte. Wil je meer weten over de Spetterflat? Lees hier onze blogpost, of kom langs op de beurs!

Kortom: de Dag van de Openbare Ruimte is een hele mooie gelegenheid om te netwerken en inspiratie op te doen. Registreer je hier voor een gratis toegangsticket, we zien je 27 en 28 september graag bij onze stand verschijnen!

Share