Rain(a)Way bij Water in de Openbare Ruimte

Op donderdag 9 november wordt in Houten de beurs Water in de Openbare Ruimte georganiseerd. Op dit evenement staat alles wat te maken heeft met groene, water- en klimaatbestendige openbare ruimten. Ook Rain(a)Way zal hier aanwezig zijn, we staan in de stand van VPdelta en Fien geeft een lezing!

 

Water in de Openbare Ruimte

De huidige klimaatverandering zorgt voor grotere hoeveelheden regenwater, maar ook voor droogte en hittestress in steden, overstromingen door rivierwater of zeespiegelstijging en veranderende dag- en nachttemperaturen. Openbare ruimte in steden zal dus klimaatbestendig moeten worden ingericht.- Water in de Openbare Ruimte

Het is de perfecte dag om geïnteresseerden te ontmoeten, kennis op te doen en de nieuwste ontwikkelingen te ontdekken. De beurs is vooral interessant voor gemeenten, provincies, waterschappen, rijksoverheid, onderzoek- en adviesbureaus en kennisinstituten. Verbreed je horizon onder het genot van een gratis koffie, thee en fris.

 

Kom ons opzoeken!

Je kunt ons deze dag vinden bij stand nummer 2.025. Deze delen we met VPdelta, een organisatie die een podium biedt voor innovatieve concepten. Kom gezellig even langs en maak praatje.

Laat je inspireren door Fiens lezing. Tussen 11:30 en 12:15 vertelt Fien alles over de uitdagingen die ons te wachten staan in de Elzenzaal. De waterproblematiek is daar natuurlijk een groot deel van. Hoe richten we onze openbare ruimte zó in, dat we het regenwater niet alleen bergen, maar het ook kunnen gebruiken als kwaliteit? In deze lezing laten we zien hoe je regenwater kan gebruiken als inspiratie in de klimaatbestendige stad.

Genoeg redenen voor een dagje Houten! Registreer je nu gratis via deze link: https://buff.ly/2z7xFRu

Share