Pitchen op de Afsluitdijk

Rain(a)Way is een van de 17 innovatieve start-ups die midden op de Afsluitdijk mag pitchen aanstaande donderdag. Op 7 september wordt Making Waves georganiseerd op deze bijzondere locatie. Niet alleen de start-ups zullen op het podium staan, ook Kofi Annan (winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede 2001) zal een speech geven over klimaatverandering en de gevaren hiervan.

 

Making Waves?

De Ministerie van Infrastructuur en Milieu, en de Ministerie van Economische Zaken organiseren Making Waves. Het doel? Mensen met innovatieve ideeën in contact brengen met investeerders en ze daardoor verder op weg helpen. Op dit evenement zullen 17 start-ups een pitch geven van 5 minuten om  het publiek te overtuigen van hun ideeën. De winnaar van Making Waves mag door naar de ronde op Europees niveau in Tallinn, Estland.

Making Waves gaat natuurlijk niet alleen om winnen, maar ook zeker om inspireren. Daarom staan Kofi Annan, Melanie Schultz van Haegen en Tom Middendorp ook op het podium. Ze zullen speeches geven over de uitdagingen die ons tegemoet komen wat betreft klimaatverandering en waterproblemen.

 

Wat kan jij doen?

Naast de hoofdprijs is er ook nog een publieksprijs, en hierbij hebben we je hulp hard nodig! Op 7 september kan je voor ons stemmen via de website van Making Waves . We zullen de specifieke link donderdag delen via onze sociale media, dus vergeet ons niet te volgen op Twitter en LinkedIn!

Om Making Waves te volgen (en Fien aan te moedigen!) hoef je gelukkig niet helemaal naar de Afsluitdijk te komen, maar kan je de livestream volgen via de website van Making Waves. Om 10:30 begint de eerste spreker en tussen 12:15 en 13:15 zal Fien namens Rain(a)Way op het podium staan. Het wordt ongetwijfeld een interessante, inspirerende dag, dus mis het niet!

Share