Kom ook 25 mei naar de Product lancering van Rain(a)Way

Rain(a)Way en Rainproof Amsterdam nodigen jullie uit op FabCity op 25 mei voor de officiële product lancering van de Rain(a)Way Ebb. Met een plaatselijke regenbui boven het Rainproof paviljoen wordt meteen zichtbaar hoe de Ebb-tegels werken.

De Ebb-tegel is de nieuwste toevoeging aan de Rain(a)Way collectie. De Rain(a)Way ‘Ebb’-tegels begeleiden het regenwater op een zichtbare en visueel aantrekkelijke wijze naar een gewenste infiltratie- of opslaglocatie. Zo kan je er bijvoorbeeld op een gemakkelijke manier voor zorgen dat het regenwater van je regenpijp naar een regentuin loopt. Het patroon kent echter nog veel meer mogelijkheden. Zo kan je de stenen zowel recht als halfsteens leggen, om voor elke locatie de gewenste ‘urban river’ te creëren.

Fabcity is een tijdelijke campus met innovatieve paviljoens en installaties voor de stad van de toekomst. De Rain(a)Way tegels zijn onderdeel van het Rainproof paviljoen die het verschil laat zien tussen een toekomstige waterbestendige stad en de bestaande stad. De maatregelen in en om het paviljoen vergroten de sponswerking van de stad, voorkomen schade en benutten het regenwater voor een mooie, leefbare stad.

De product lancering is onderdeel van het bezoek van bestuurders van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en directie Waternet. Tijdens de middag is er rondleiding over FabCity en wordt er extra aandacht besteed aan het circulair plein met o.a. het Rainproof paviljoen.
Programma 25 mei

15:30 ontvangst/inloop
15:45 welkom en introductie
16:00 rondleiding FabCity
16:30 rondleiding circulair plein (o.a Rainproof paviljoen)
16:50 lanceren watertegel ‘Rain(a)way Ebb
17:00 netwerkborrel
18.15 einde
Aanmelden 
Kom ook en meld je hier aan!

Voor vragen kunt u contact op nemen via: info@rainaway.nl of 0641407246