FABCITY

11 April is Fabcity geopenend minister Bussemaker en de Amsterdamse burgemeester Van der Laan. Op Fabcity is in het RainProof paviljoen te zien hoe het Rain(a)Way systeem werkt. Door aan een touw te trekken kan je het zelf laten regenen zo is meteen zichtbaar hoe het systeem werkt! Wil je als een van de eerste over de nieuwe ‘Ebb’ steen lopen?! Kom dan tussen 11 april en 26 juni naar Fabcity Campus.

Meer informatie over Fabcity:

Op Fabcity komen partijen bij elkaar m.b.t. duurzaamheid en circulaire economie. Grote organisatie’s, start-ups, kunstenaars en designers komen hier samen en laten hier hun toekomst visie zien. Ook zal er op de campus gebouwd en onderzoek gedaan worden.

Gekoppeld hieraan gaan over de gehele periode van april en juni ook aanverwante programma’s met sprekers op Fabcity Campus en in Pakhuis de Zwijger geprogrammeerd worden.

Entree voor Fabcity is voor het publiek gratis. In en rondom de container van Rainproof en Pakhuis de Zwijger zullen maatregelen rondom waterberging, natuur en voedsel te zien zijn.

Kop van java-eiland – Amsterdam

http://europebypeople.nl/on-campus/