We Design

“Misschien gaan we over 10 jaar wel met een grasmaaier door de straten, in plaats van met een straatveger! ” – Fien Dekker, Founder & Designer

 

Ieder ontwerp voor plein, parkeerplaats, straat of product krijgt de aandacht die het verdient. Met de juiste kleuren en concepten maken we ieder project uniek. Vernieuwen, verfrissen en innoveren ligt aan de basis van Rain(a)Way. Door constant te zoeken naar nieuwe alternatieven, laten we een frisse wind door de stad waaien. Dat doen we met kritische mensen, die anders durven denken. We kijken met een nieuw perspectief naar het stedelijk gebied. In een snel veranderende maatschappij, biedt Rain(a)Way nieuwe materialen en concepten voor een klimaatbestendige stad.

Climate proof paving

Ga je bestrating vervangen? Of begin je aan een nieuw project? Rain(a)Way ontwerpt nieuwe producten in opdracht. Naast de Rain(a)Way-tegels gebruiken we ook andere materialen en kleuren. Doordat we nauw samenwerken met onze fabrikanten, kunnen we voor bijna elke vraag een passend ontwerp maken. Met de juiste combinatie van bestaande materialen, nieuwe patronen en nieuwe ontwerpen maakt Rain(a)Way elk project uniek. Ben je benieuwd naar ons huidige assortiment aan tegels? Klik dan hier!

Design & Advice

Naast producten bieden we aanvullend klimaatbestendig advies. We werken graag samen met partners zoals gemeentes, waterschappen en landschapsarchitecten. Of het nu gaat om ontwerp van nieuwe publieke ruimtes, of het verbeteren van bestaande straten: Rain(a)Way denkt mee. Van ons kun je originele en duurzame ideeën verwachten. Een onmisbare schakel in het ontwerp van een openbare ruimte, waarmee uw project een originele en klimaatbestendige touch krijgt.

Voor vragen en offertes mail naar info@rainaway.nl