Rain(a)Way zoekt stagiaire(e) landschapsarchitect / urban design

met interesse in klimaatadaptatie en duurzaamheid

 

Stageduur: 5 maanden, uren in overleg.

Heb jij affiniteit met klimaatadaptatie? Vind je het leuk om in contact te komen met een duurzaam, jong en innovatief bedrijf? Dan zoeken we jou!

 

Wat ga je doen?

In deze stage denk en ontwerp je mee aan herinrichtingsprojecten, zoek je naar nieuwe toepassingen voor de Rain(a)Way tegels en werk je mee aan nieuwe innovaties. Je schakelt tussen schaalniveau van product en ruimtelijke inrichting. Met de Rain(a)Way tegels ontwerp je aan verschillende scenario’s. Vragen die je gaat beantwoorden zijn: Hoe ziet de straat van de toekomst er uit? En: Kun je vergroenen in het centrum of op een plein die meerder functies heeft? Het resultaat van jouw stage is onder andere een mooie collectie aan toepassingsmogelijkheden van de Rain(a)Way tegels voor een klimaatbestendig stad. Je helpt mee om de producten van Rain(a)Way verder te brengen en om nog meer impact te maken.
 

Wat vragen wij?
  • Een HBO of WO-opleiding in landschapsarchitectuur, urban design of spatial design.
  • Je bent nieuwsgierig, creatief en zelfstandig.
  • Je hebt een positieve kijk en interesse in klimaatadaptatie.
  • Je neemt eigen initiatief
  • Kennis van programma’s zoals Photoshop, Illustrator, InDesign en Sketchup is een must.

 

Rain(a)Way biedt:

Een uitdagende stageplaats en een uitgelezen kans om werkervaring op te doen rondom duurzame en maatschappelijke ontwikkelingen. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en gelegenheid om voorbij de grenzen van de stage te kijken. Met goede begeleiding zorgen we ervoor dat jij het optimale uit je stage kunt halen.

 

Rain(a)Way

Rain(a)Way is een is een innovatief bedrijf dat kansen ziet in regenwater. Door klimaatverandering wordt hevige regenval dagelijkse realiteit. Rain(a)Way kijkt hoe we in Nederland weer kunnen verlangen naar regen en ziet regen niet als een probleem zien maar als een kwaliteit. Via slimme innovaties en ontwerpen zoals een waterdoorlatende betontegel wil Rain(a)Way bewustwording teweegbrengen. Samen met landschapsarchitecten en urban planners bekijkt Rain(a)Way hoe we water slim kunnen integreren in een ontwerp voor een klimaatbestendige en leefbare stad.

 

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan uiterlijk vrijdag 11 januari 2019. Je sollicitatie kun je sturen naar info@rainaway.nl.